Arome care atrag crapul: Descoperiți Mixul Solubil pentru Pescuitul la Crap

Arome care atrag crapul: Descoperiți Mixul Solubil pentru Pescuitul la Crap

Arome care atrag crapul: Descoperiți Mixul Solubil pentru Pescuitul la Crap de la SoloBaits.ro

Pescuitul la crap este o artă care necesită nu doar tehnică, ci și cele mai bune arome pentru a asigura o zi de pescuit reușită.

SoloBaits.ro aduce inovație în acest domeniu prin introducerea Mixului Solubil pentru Pescuitul la Crap, un produs care promite să transforme fiecare sesiune de pescuit într-o experiență de neuitat datorită compoziției sale unice și solubilității complete în apă.
 

Caracteristici Unice ale Mixului Solubil SoloBaits

 
  • Profil Complet de Aminoacizi: Acest mix nu doar că atrage crapul, dar îl și determină să rămână în zona nadei datorită profilului său complet de aminoacizi. Acești aminoacizi sunt esențiali pentru nutriția crapului, făcând mixul nu doar o atracție, ci și o sursă de hrană valoroasă.
  • Solubilitate Totală: Indiferent de condițiile meteorologice sau de temperatura apei, Mixul Solubil se dizolvă complet, eliberând rapid atractanții în apă și creând un nor de arome care atrage crapul de la distanțe mari.
  • Versatilitate Fără Limite: Fie că preferați să pescuiți cu boilies, pelete sau alte forme de nadă, acest mix poate fi adăugat direct, fără restricții de dozaj. Recomandăm un dozaj de 25-50 ml per kilogram de mix pentru a maximiza atractivitatea.
 

Alți atractanți PVA de la SoloBaits

  • Aditiv PVA Liquid Competitionsoluția ideală pentru a intensifica atracția în pescuitul la crap. Creat pentru utilizare versatilă, acest aditiv poate fi aplicat ca dip pentru momeli în pungi sau saculeți PVA, sau adăugat la boilies-uri și pelete pentru a crește eficacitatea lor.
  • Aditiv PVA Liquid Sweet : acest lichid dulce special va elibera o serie de atractanți sub formă de nor în apă, stimulând eficient instictul de hranire al crapilor.

Vizitați www.SoloBaits.ro pentru a plasa comenzi online și pentru a beneficia de livrare rapidă la ușa dumneavoastră. Cu produsele noastre, fiecare aruncare devine o promisiune a capturii dorite.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!