Expoziția de Pescuit Arad 2024 - Standul Solo Baits

Expoziția de Pescuit Arad 2024 - Standul Solo Baits

În Inima Pasionaților de Pescuit - Expoziție de Pescuit în Arad 2024

În perioada 22-25 februarie 2024, orașul Arad a devenit punctul de întâlnire al comunității de pescuit din România, găzduind una dintre cele mai așteptate expoziții de pescuit ale anului. Evenimentul a adunat laolaltă producători, comercianți și pasionați de pescuit din toate colțurile țării, oferind o oportunitate unică de a împărtăși cunoștințe, tehnici inovatoare și, bineînțeles, cele mai noi echipamente și accesorii de pescuit.

Standul Solo Baits: Un Punct de Atracție la Fishing Expo

Noi, echipa Solo Baits, am fost onorați să participăm la această fishing expo, unde am avut oportunitatea de a vă întâlni pe voi, comunitatea noastră de pescari entuziaști. Standul nostru a fost un adevărat punct de atracție, unde am expus ultimele noastre inovații în materie de nade și momeli, concepute special pentru a vă îmbunătăți experiența la pescuit.

Mulțumiri din Suflet

Vrem să ne exprimăm profundul apreciu și recunoștință față de toți cei care au trecut pragul standului nostru. Prezența voastră, interesul manifestat pentru produsele noastre și schimbul de experiență ne-au umplut de entuziasm și ne-au confirmat că pasiunea pentru pescuit ne unește pe toți. Vă mulțumim fiecăruia dintre voi pentru timpul petrecut împreună, pentru întrebările provocatoare și pentru poveștile de pescuit împărtășite.

Împărtășirea Experienței: Galerie Foto

Știm că unii dintre voi poate nu ați putut participa la eveniment, dar dorim să vă oferim o fereastră către atmosfera efervescentă de la expo fishing. Vă invităm să accesați galeria noastră pentru a împărtăși cu noi bucuria acestui eveniment.


Pachet Boilies & Cana & Pop-up Solo BaitsCompozitie Boilies Solo Baits
Boilies Dipuit Solo BaitsProduse Pescuit Solo BaitsSolomon Aurelian - Solo Baits

Vă mulțumim din nou tuturor pentru sprijin și pentru că faceți parte din marea familie Solo Baits. Până ne vom revedea, vă dorim capturi memorabile și momente pline de bucurie pe ape!

Cu sinceritate,
Echipa Solo Baits

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!