Fishing&Outdoor EXPO ARAD 2024: Standul Solo Baits | Pentru Pasionații de Pescuit

Fishing&Outdoor EXPO ARAD 2024: Standul Solo Baits | Pentru Pasionații de Pescuit

Pasiunea și respectul pentru activități în aer liber sunt forțele care ne-au adunat la Fishing&Outdoor EXPO ARAD 2024, cel mai important eveniment dedicat pescarilor, vânătorilor și pasionaților de outdoor din vestul României. Acesta se va desfășura în perioada 22-25 FEBRUARIE 2024, la Complex EXPO Arad (Calea Aurel Vlaicu 300, 310017 Arad), devenind locul de întâlnire pentru cei mai renumiți expozanți din domeniu.

Solo Baits, un nume de referință în lumea pescuitului, va fi prezent la expoziție, aducând o gamă largă de produse specializate pentru pescari: de la boilies, groundbait (nada), pelete pentru crap, alune tigrate, atractanți și până la cele mai fine accesorii de pescuit. Vizitatorii vor avea ocazia să descopere cele mai noi și eficiente produse pentru pescuitul la crap, precum și sfaturi și trucuri de la experții Solo Baits.

Programul expoziției:

  • Joi - Sâmbătă: 10:00 - 18:00
  • Duminică: 10:00 - 15:00

Și pentru că respectăm tradiția, intrarea pentru vizitatori va fi GRATUITĂ! Acesta este un eveniment ideal pentru a cunoaște comunitatea pescarilor și a iubitorilor de activități în aer liber, pentru a face schimb de experiențe și pentru a te bucura de cele mai recente inovații în domeniu.

Ce te așteaptă la standul Solo Baits:

  • Demonstratii live ale utilizării produselor.
  • Oferte speciale și promoții pentru durata expoziției.
  • Sfaturi personalizate de la experți în pescuit.
  • Oportunitatea de a vedea cele mai noi produse de la Solo Baits.
  Expoziție Pescuit 2024 ( EXPO Pescuit 2024 )


Fishing&Outdoor EXPO ARAD 2024 este mai mult decât o expoziție, este o celebrare a pasiunii pentru pescuit și activități în aer liber, o ocazie de a împărtăși cunoștințe și de a crea legături durabile în comunitate. Vă așteptăm cu drag la standul Solo Baits pentru a vă împărtăși pasiunea noastră și pentru a vă ajuta să vă echipați pentru următoarea aventură pe apă!

Nu ratați această oportunitate unică! Vă așteptăm la Fishing&Outdoor EXPO ARAD 2024 pentru a descoperi lumea fascinantă a pescuitului și a activităților outdoor. Vizitați-ne și deveniți parte a acestei experiențe extraordinare!

In urma participarii la aceasta expozitie, va putem lasa acest articol pentru a vedea cum a fost experienta noastra: 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!